Acum ceva timp am primit leapsa de la fratele meu. Acum ma conformez si va prezint defectele mele. Sunt sigur ca pot gasi mai multe de 8 dar astea sunt regulile. Cred ca oricum fac nu reusesc sa le pun in vreo ordine anume asa ca le prezint aleatoriu.

  1. Sunt comunicativ numai atunci cand am eu chef sau cand imi place persoana cu care comunic. Nu ma arunc la conversatii de umplutura numai pentru ca asta cere situatia. Daca am ceva important de zis o fac cu mare drag si interes. In acelasi timp nu imi place sa trag de oamenii care nu sunt activi in comunicare. Nu au chef sa vorbeasca cu mine, nu vorbesc cu ei.

  2. Petrec prea mult timp in fata calculatorului. Si totdeauna fac asta in detrimentul familiei, prietenilor si altor activitati.

  3. Ma bag in prea multe lucruri deodata. Asta fac de multi ani si cu toate ca imi place pentru ca ma tine “in priza”, imi e greu uneori sa am grija de toate. Dar asta nu inseamna ca nu fac lucrurile cum trebuie. Tot din cauza asta nu am timp liber, iar atunci cand am timp liber il petrec odihnindu-ma.

  4. Sunt prea atent la detalii. De obicei mi se intampla asta cu lucrurile pe care le fac eu, dar se aplica si in alte arii. Totul trebuie sa fie perfect, curat, lucios, nou si asa mai departe. E un lucru pe care il tratez, si am inceput sa fac asta cu telefoanele, papucii si laptopul (nu am extraordinara grija de ele).

  5. Ma deschid foarte greu. Sunt putini oameni care ma cunosc bine si nu cred ca e cineva care sa ma stie cu adevarat. Sunt retras si unii oameni ma pot considera timid, dar nu mai e cazul.

  6. Ma fac foarte greu inteles sau foarte usor inteles gresit. De multe ori vreau sa zic ceva si se intelege altceva. Acest lucru m-a pus de multe ori in situatii dificile.

  7. Nu fac prea multa miscare. Asta si din cauza meseriei mele si lucrurilor care ma tin in fata calculatorului. Si asta incerc sa tratez cu niste exercitii foarte interesante.

  8. Sunt altruist. Poate unii o vad ca o calitate dar asta m-a afectat de multe ori. Mai ales atunci cand imi pasa de sentimentele altora mai mult decat de sentimentele mele.

Na ca am facut si asta. Poate ca asa am mai reparat din defectul nr. 5.