ring

Probabil ati auzit de filmul The Ring, o ecranizare destul de slaba a cartii. Imi dau seama cat de slabe au fost filmele acum dupa ce am citit ambele volume. Auzisem ca ecranizarile japoneze, realizate inaintea celor americane, au fost mult mai bune si o sa vad cat de adevarat este zilele astea.

Intorcandu-ma la carti, pot sa spun ca au fost unele din cele mai captivante si usor-de-citit carti care mi-au trecut prin mana. Fiecare capitol contribuia la cresterea suspansului si la finalul fiecaruia imi doream sa il citesc si pe urmatorul. Luasem primul volum cu mine in Polonia pentru a-l citi pe tren, la dus si intors, dar am fost foarte aproape sa il termin numai la dus. M-am oprit din citit pentru a mai dormi putin si pentru a mai lasa si pentru intoarcere. (In Polonia am mers cu trenul si un drum a durat aproximativ 24 de ore.)

Nu intru in detalii legate de actiunea cartilor, dar va recomand cu mare caldura sa le cititi macar de curiozitate. Mai multe detalii despre autor si carti gasiti aici.

Sa imi spuneti daca le cititi si voi.