[][1]Probabil ati auzit asta de pe cateva bloguri si Twitter. Le multumesc tuturor celor care au scris despre asta si au imprastiat coduri de beta testeri. Ei bine am lansat serviciul in Private Beta. Asta inseamna ca site-ul o sa fie lansat public la jumatatea lunii Mai.

Bule.ro este o platforma de easy blogging, cum ne place noua sa ii zicem. Am zis ca oricine ar trebui sa poata avea un blog pe care sa il faca si pe care sa scrie rapid si simplu. Cu ocazia asta am invatat (inca o data) ca nu este asa usor sa faci ceva simplu.

Multi compara Bule.ro cu Tumblr, chiar daca deosebirile sunt mai mari decat asemanarile. Daca e sa discutam despre comparatii, putem compara Bule.ro si cu Soup.io, Kontain, Postereous, BrightKite, Me.me, 9GAG sau altele. Dar pana la urma noi vrem ca Bule.ro sa fie ceea ce vor oamenii care il folosesc. Mai avem mult de lucru, asa ca cine stie cum va arata Bule.ro mai incolo?

Daca vreti sa testati si voi, lasati un comentariu mai jos folosind adresa voastra de e-mail si va voi trimite un cod de beta tester, sau mai multe.

PS: As dori sa le multumesc inca o data tuturor colegilor de la Apropo Media care s-au implicat in proiect.