Parc AventuraDupă multe discuţii şi negocieri am stabilit în sfârşit cu colegii de muncă să mergem în Parc Aventura din Braşov. Aşa s-a făcut că luni ne-am adunat aproape toţi şi ne-am îndreptat către locul cu pricina. Chiar dacă eu eram foarte entuziasmat, unii colegi nu erau prea atraşi de idea de a umbla dintr-un copac în altul. Asta până au ajuns acolo, când au uitat de toate şi au intrat în joc.

Trebuie să recunosc că am fost plăcut impresionat de locul respectiv, fiind în natură, aer curat şi mulţi copaci, dar şi angajaţi tineri şi foarte drăguţi cu toată lumea. Aşa s-a făcut că după ce ne-am echipat şi am primit un scurt instructaj am trecut direct la fapte. Am început cu un traseu uşor ajungând treptat până la unul dificil. După aproape 3 ore eram stors de energie şi cu un zâmbet larg pe faţă.

Am avut cu siguranţă parte de o aventură; începând cu primii paşi pe podurile “şubrede”, trecând la înălţimi mai mari şi scări cu trepte lipsă, zburând cu placa de snowboard dintr-un copac în altul, păşind prin inelele atârnate şi presărând peste toate cu tiroliene. Am avut grijă să las cel mai greu traseu pe altă data, în felul ăsta sunt sigur că voi mai merge la Parc Aventura.

În cazul în care nu v-aţi dat seama, vă recomand din toată inima să treceţi pe la Parc Aventura dacă sunteţi prin Braşov. O să merite fiecare clipă.

[Scurtă lecţie de marketing]: Aşa se întâmplă când ai un produs remarcabil, lumea vorbeşte despre el fără să ceară nimic în schimb. Eu am avut parte de o experienţă plăcută şi vorbesc despre asta într-un mod pozitiv, fără să am nici un câştig din asta. Dacă experienţa mea era altfel poate nu vorbeam deloc despre ea sau, mai rău, aş fi spus la toată lumea…