Uitându-mă la planurile pentru 2011 făcute la finele anului 2010 nu pot să nu scap un zâmbet în colțul gurii. Asta pentru că la doar câteva luni de când am făcut acele planuri, viața mea s-a schimbat radical. M-am gândit destul de mult ce țeluri să îmi stabilesc pentru acest an și am realizat astfel un lucru.  Toate planurile pe care ni le facem pe termen (relativ) lung țin foarte mult de conjunctură și de lucrurile neprevăzute care au tendința să tot apară.

Așadar în 2011 am schimbat locul de muncă, ajungând la IBM în Bratislava, Slovacia; am început să am o viață socială mai activă; să fac mai mult sport ca până acum; am reușit să fac hiking în Alpi; să merg și la Târgul de Crăciun din Viena și multe altele.

În 2012 vreau să am parte de o vacanță de vară relaxantă; să fac hiking în munții Tatra; să continui să am un stil de viață echilibrat și să fiu tot timpul pregătit pentru neprevăzut. În același timp vreau să continui să păstrez țelurile care au ajuns obiceiuri: să fac sport/mișcare, să citesc constant și să nu intru în datorii, urmărindu-mi în continuare cu atenție cheltuielile.

Ceea ce vă urez și voua!