Later edit: Intre timp WordPress a facut upgrade la posts formats, la fel si eu.

Pentru cei ce nu au auzit de Tumblr.com trebuie sa stie ca este o platforma de microblogging pe care poti posta continut impartit pe diferite categorii (articole, imagini, linkuri, audio, video sau citate). Acest lucru se face foarte usor, fara prea multe batai de cap. M-am gandit foarte serios daca sa trec la Tumblr ca in final sa gasesc un plugin pentru WordPress care imi adapteaza blogul astfel incat sa functioneze foarte mult ca Tumblr.

Este vorba de pluginul WooTumblog a celor de la WooThemes. Gasiti in pagina pluginului toate informatiile necesare pentru instalare si configurare.

De acum incolo veti putea vedea categoria in care postez dupa iconita din colt dreapta-sus.

De ce am facut asta? *Blogul este noul meu Facebook. **Consider ca Facebook o sa inceapa foarte curand sa moara. Nu mai este cool sa ai cont pe Facebook, toata lumea are unul, iar oamenii vor sa fie cool. Early-adopters vor gasi o alta retea de socializare pe care le-o vor prezenta prietenilor spunand *“Nu esti pe *bambilici*? Vai, dar trebui sa iti faci cont!”. Poate urmatoarea fitza in materie de retele sociale sa fie cea pregatita de Google…