Am primit un email nedorit de la Microsoft Romania. Nu ma asteptam sa faca chiar ei una ca asta. Iata ce contine acesta:

Buna ziua,

Stim, din discutiile cu alti dezvoltatori, ca vrei sa fii la curent cu toate informatiile despre tehnologie.

Iti propunem astfel sa te abonezi la buletinul periodic MSDN Flash Romania, in limba romana, realizat de echipa Microsoft Romania. Sunt astfel selectate subiecte de interes, conform sugestiilor culese din comunitatile tehnice de dezvoltatori.

Vei gasi calendarul evenimentelor locale si internationale (sesiuni online si in persoana), stiri despre lansari de produse, instrumente de dezvoltare, tutoriale si alte resurse de invatare, studii de caz, certificari, forumuri si comunitati, sfaturi de la specialisti din Microsoft si externi. Sprijinim ideile interesante si le recompensam prin premii.

Aboneaza-te chiar acum, pentru a primi urmatorul buletin, la microsoft.ro/abonare/msdn.

Iti stau la dispozitie cu multa placere pentru detalii si sugestii pe email sau pe blog.

Cu stima,
Petru Jucovschi,
Developer Evangelist, Microsoft Romania

Cum adica “Stim, din discutiile cu alti dezvoltatori, ca vrei sa fii la curent cu toate informatiile despre tehnologie.”?!?! Numele meu si adresa mea de email au aparut in “discutiile cu alti dezvoltatori”?!?! C’mon…

Cred ca este cea mai plina de bull-shit fraza pe care am citit-o intr-un email SPAM si defapt ar trebui sa sune in felul urmator: “Am cumparat o lista cu adrese de email de la unii si vrem sa te fraierim si pe tine sa te abonezi la notificarile noastre.”

Daca Microsoft chiar discuta cu cineva despre mine, ar fi stiut ca eu sunt un user fidel Apple si am un MacBook de care sunt foarte multumit si mandru.

Sunt curios, a mai primit cineva acest mail?