Trebuie să recunosc, sunt nefumător. Ce pot să spun… prefer oxigenul în schimbul fumului. Nu îi inţeleg şi nu cred că îi voi putea înţelege vreodată pe fumători. Ce plăcere poţi avea în a trage fum în piept? Nu am încercat niciodată să fumez aşa că nu am de unde să ştiu, dar totuşi…

Dacă aş fuma, chiar nu cred că Mihaela Rădulescu m-ar putea convinge să mă las. Bine, o înţeleg si pe ea draguţa, trebuie să aibă şi ea un motiv să mai apară la televizor, în ziare, să mai arate puţină piele photoshopită. Dar chiar crede că un bărbat care se uită pe o clădire la un mesh cu ea zice: “DA, Mihaela Rădulescu are dreptate, arunc ţigara şi merg să fac sex cu nevastă-mea!”. Să fim serioşi, dacă cineva vrea să se lase de fumat are motive mult mai serioase, cum ar fi: pentru că vrea sa fie aproape de cei dragi pentru cât mai mult timp, pentru că vrea să ducă o viaţă mai sănătoasă, pentru că îi pasă de el şi de cei din jur. Dacă acestea nu sunt motive destul de serioase pentru fumători, atunci chiar nu cred că (încă) doamna Rădulescu va reuşi mare lucru.

Şi totuşi mă întreb de ce oare campania asta este targetată atât de tare bărbaţilor? Mihaelei Rădulescu nu îi pasă de femei?